Ook voor U, Oranjewet: digitale, multifunctionele wettenbundel

Bij Antea Group werken ruim honderd vergunningverleners, handhavers, juristen en arbo-/veiligheidsdeskundigen die regelmatig wet- en regelgeving raadplegen. Voor ons is het van het grootste belang dat deze informatie actueel en toegankelijk is. Wij gebruiken daarom Oranjewet. Oranjewet is er ook voor U!

Oranjewet is een databank gevuld met actuele milieu- en arbowet- en regelgeving en jurisprudentie. Anders gezegd het is een digitale, multifunctionele wettenbundel. Het tijdperk van handmatig invoeren van aanvullingen is voorbij! Hyperlinks in de tekst zorgen voor gebruiksgemak door relevante wetsartikelen en jurisprudentie met elkaar te verbinden. Milieu (en arbo) weetjes zorgen voor actueel (milieu en arbo) nieuws. De databank is altijd en overal toegankelijk via internet. Oranjewet is een samenwerking tussen Antea Group en RDMG uitgeverij.

Uitbreiding met Databank Arbo
Oranjewet is uitgebreid met de databank Arbo. Oranjewet is hierdoor ook op het gebied van Arbo voor u dé digitale, multifunctionele wettenbundel.

Fotoboek met handhavingssituaties
Oranjewet biedt nog meer. Een van de modules is het Praktijkhandboek Handhaving. Honderden pagina’s gevuld met foto’s van en toelichtingen op situaties die zijn aangetroffen tijdens milieucontroles. Dit boek voorziet in uw behoefte om de kennis van een beginnende handhaver snel, praktisch en op een originele manier op peil te brengen. Ook voor bedrijven bevat het praktische informatie die laat zien hoe te handelen in bepaalde situaties.

Ontdek de voordelen!
Als uw organisatie voor kwaliteit van vergunningverlening, handhaving danwel goede en veilige arbeidsomstandigheden gaat, dan is Oranjewet een uitstekend hulpmiddel. Wij bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend de voordelen van Oranjewet te ontdekken via een gratis proefabonnement.